Onderhoud loont

Door regelmatig preventief onderhoud uit te laten voeren zorg je ervoor dat systemen goed blijven werken én dat gebouwen hun waarde behouden. Bovendien weet je zeker dat aan alle richtlijnen voor veiligheid en milieu wordt voldaan. Goed onderhoud scheelt tot slot flink in de portemonnee: de installatie blijft in conditie en werkt zo efficiënt mogelijk, en dat zorgt voor een besparing in de energiekosten. Met WSi techniek als service & onderhoudspartner kom je nooit voor grote verrassingen te staan.

 

We blijven ontwikkelen

Service en Onderhoud vraagt om gekwalificeerd personeel. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied, zodat ze onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Om die reden investeren wij regelmatig in interne- en externe scholingsprogramma’s.

neem contact op

Bekijk onze projecten


Bijzondere, niet alledaagse projecten: daar worden we blij van bij WSi. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen scholencomplex of de grondige verbouwing van een museum; opdrachtgevers laten hun installatiewerk met een gerust hart aan onze specialisten over.

Projectoverzicht
Meer weten over WSi techniek?
Wim staat je graag te woord!

service@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Wim Stronks
- Coordinator Strategisch Onderhoud


  Meer weten over WSi techniek?
  Wim staat je graag te woord!

  service@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Wim Stronks
  - Coordinator Strategisch Onderhoud

  © 2021 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl