Onderhoud loont

Door regelmatig preventief onderhoud uit te laten voeren zorg je ervoor dat systemen goed blijven werken én dat gebouwen hun waarde behouden. Bovendien weet je zeker dat aan alle richtlijnen voor veiligheid en milieu wordt voldaan. Goed onderhoud scheelt tot slot flink in de portemonnee: de installatie blijft in conditie en werkt zo efficiënt mogelijk, en dat zorgt voor een besparing in de energiekosten. Met WSi techniek als service & onderhoudspartner kom je nooit voor grote verrassingen te staan.

 

We blijven ontwikkelen

Service en Onderhoud vraagt om gekwalificeerd personeel. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied, zodat ze onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Om die reden investeren wij regelmatig in interne- en externe scholingsprogramma’s.

neem contact op

Service & Onderhoud
mooi werk voor interessante
opdrachtgeversMedewerker aan het woord
" Het werk als servicemonteur bij WSi is geen dag hetzelfde. Van eenvoudig een kraantje vervangen tot werken aan complexe luchtbehandelingskasten, die afwisseling en het contact met de mensen maakt het mooi. En ja, ook hier hebben we een storingsdienst. Maar het fijne van de storingsdienst bij WSi is, dat dit maar een keer per tien weken is. En daarbij is 95% telefonisch op te lossen. "

Casper | Servicemonteur

Bekijk onze projecten


Bijzondere, niet alledaagse projecten: daar worden we blij van bij WSi. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen scholencomplex of de grondige verbouwing van een museum; opdrachtgevers laten hun installatiewerk met een gerust hart aan onze specialisten over.

Projectoverzicht
Meer weten over WSi techniek?
Brunold staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Brunold Kloppenburg
- Teamleider S&O | Contractbeheerder


  Meer weten over WSi techniek?
  Brunold staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Brunold Kloppenburg
  - Teamleider S&O | Contractbeheerder

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl