Zorgeloos gebruik van de installatie


Dankzij onze technische kennis van gebouwautomatisering en klimaat-, meet- en regeltechniek bouwen we oplossingen waar de klant en eindgebruiker geen omkijken meer naar hebben. We zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste productinnovaties en technieken zodat we efficiënt zijn en de beste kwaliteit kunnen leveren.

neem contact op

Medewerker aan het woord
" Het feit dat we als WSi steeds grotere en complexere installaties kunnen en mogen realiseren maakt mij trots op het werk wat we doen. Daarnaast ben ik er ook trots op dat ik in mijn WSi shirt de kennis die ik elke dag opnieuw opdoe, in de avonduren over mag dragen als leraar aan andere, gedreven mensen uit de installatiewereld in Oost Nederland. "

Rouce | Werktuigkundig Engineer

Bekijk onze projecten


Bijzondere, niet alledaagse projecten: daar worden we blij van bij WSi. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen scholencomplex of de grondige verbouwing van een museum; opdrachtgevers laten hun installatiewerk met een gerust hart aan onze specialisten over.

Projectoverzicht
Meer weten over WSi techniek?
Wouter staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Wouter Masselink
- 1e monteur W


  Meer weten over WSi techniek?
  Wouter staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Wouter Masselink
  - 1e monteur W

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl