Bedrijfsbezoek IKGL

Tot in de details

17 november 2017

Bedrijfsbezoek IKGL

Bedrijfsbezoek IKGL bij WSi techniek en BINX Smartility

Donderdag 16 november hebben leden van de Industriële Kring Groenlo-Lichtenvoorde (IKGL) een bezoek gebracht aan WSi techniek en BINX Smartility.

Het programma werd door de IKGL voorzitter Laurens Grashof afgetrapt met een welkomwoord. Hierna volgde uitleg en informatie over Smarthub Achterhoek, waarvan BINX Smartility trotse deelnemer is. Tijdens de uitleg over Smarthub heeft Toin de Ruiter Sandra Junier geïntroduceerd als nieuw gezicht. Sandra Junier zal de schakel vormen tussen Smarthub Achterhoek, Achterhoekse ondernemingen en onderwijsinstellingen binnen en buiten de Achterhoek.

Vervolgens kwam Bart Wopereis, directeur WSi techniek en BINX Smartility, aan het woord. Tijdens de presentatie werd WSI techniek geïntroduceerd: van het ontstaan in 1986 tot het huidige bedrijf, projecten en klanten die WSI techniek nu rijk is.

In navolging hierop is BINX Smartility toe gelicht: Wie is BINX Smartility, wat zijn de werkzaamheden en projecten die BINX Smartility uitvoert en waartoe ontwikkeld BINX Smartility zich.

Na een rondleiding door beide bedrijven, door zowel medewerkers van WSi techniek als BINX Smartility, werd de avond afgesloten in het werkcafé van BINX Smartility.

Alle bezoekers bedankt voor de aandacht en de positieve reacties.