WERKEN BIJ
WSI TECHNIEK

 

Goed samenwerken, elkaar uitdagen en daardoor resultaat behalen. Dat is in een notendop wat we doen bij WSi techniek. We worden blij van een goed resultaat voor de klant en halen minstens zoveel plezier uit een gesmeerd verloop van een project. Daarom zetten we binnen WSi allemaal een stapje extra, voor zowel onze klant als voor onze collega’s. Zit er ook een WSi’er in jou? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

 

meer over werken bij WSi

PROJECTEN WAAR
WE TROTS OP ZIJN!

Bijzondere, niet alledaagse projecten: daar worden we blij van bij WSi. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen scholencomplex of de grondige verbouwing van een museum; opdrachtgevers laten hun installatiewerk met een gerust hart aan onze specialisten over. Hieronder vind je een greep uit onze recente projecten.

36

JAAR ERVARING

Samen staan we sterk. Onze ervaren collega’s geven hun kennis en kunde door aan jong talent; maar ‘oud’ leert bij ons ook van ‘jong’!

152

PROJECTEN

Wij werken voor opdrachtgevers in de utiliteit, industrie, zorg en het onderwijs en gaan daarbij graag voor de de bijzondere, uitdagende projecten. Dat maakt ons werk extra mooi.

2

VESTIGINGEN

Met onze hoofdvestiging in Groenlo en een extra magazijn in Lichtenvoorde, zijn we een echt Achterhoeks bedrijf. Iets dat ook zeker terug te zien is in onze cultuur.

100+

MEDEWERKERS

Ondanks dat we inmiddels als meer dan 100 medewerkers hebben, voelt het nog steeds als een familiebedrijf. Iets waar we zeker trots op zijn!

Wij hebben 20 openstaande vacatures!

Kijkje achter de
schermen?

Volg ons op social media en mis niets van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.


Meer weten over WSi techniek?
Bart staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Bart Wopereis
- Directeur


    Meer weten over WSi techniek?
    Bart staat je graag te woord!

    info@wsi-techniek.nl
    0544 - 375 989

    Bart Wopereis
    - Directeur

    © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl