Verbouw afgerond en in januari 2017 opgeleverd

Tot in de details

17 februari 2017

Verbouw Mulder Diervoeding

Mulder Diervoeding is gesitueerd op bedrijventerrein de Mors te Eibergen  en is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van vers ingevroren diervoeding en momenteel marktleider is in haar branche. Het bedrijf is gevestigd in een pand van circa 6000 m² BVO, dat is ingericht als kantoorruimten, productie- en opslaghal. 

In 2016 heeft Mulder Diervoeding besloten om het pand te verbouwen. De werkzaamheden zijn in augustus 2016 van start gegaan. De daadwerkelijke oplevering vond plaats in januari 2017.
In verband met de steeds strenger wordende hygiënerichtlijnen is er een nieuwe hal gebouwd naastgelegen het bestaande pand, dat hoofdzakelijk fungeert als opslagruimte.


WSi techniek heeft hier de gehele elektrotechnische installatie verzorgd, waarbij onder andere hoogwaardig duurzame LED armaturen van Trilux zijn toegepast
Naast deze uitbreiding is ook de gehele elektrotechnische installatie van de productiehal en overige opslagruimten vernieuwd. WSi techniek heeft bij het vernieuwen van deze installatie rekening gehouden met vastgestelde hygiënische voorschriften, waardoor onder andere de gehele installatie in RVS is uitgevoerd. Naast het aanbrengen van nieuwe RVS kabel- en draadgoten, ladderbanen, schakelmateriaal en uitgedachte ophangsystemen,  is tevens de hoofdverdeelkast en bijbehorende onderverdeelinrichtingen in zijn geheel vervangen.


Aan een superieure geluidsinstallatie ontbreekt het bij Mulder Diervoeding ook niet. WSi techniek heeft het bedrijfspand voorzien van tientallen geluidsprojectors van Bosch, welke beschikken over een hoogwaardige filtering dat resulteert in een zeer natuurlijke geluidsweergave. Om aan eenieder gewenste geluidsniveau te kunnen voldoen,  is deze installatie opgedeeld in diverse zones welke afzonderlijk van elkaar te regelen valt.
In de productiehal en overige ruimten heeft Mulder Diervoeding, alsmede met een oog op de toekomst, geïnvesteerd in het toepassen van duurzame LED alternatieven, welke worden aangemoedigd middels een fiscale regeling voor ondernemers; de Energie Investeringsaftrek. 
Deze verbouwing is middels goede interactie met de opdrachtgever, gefaseerd uitgevoerd, waarbij rekening is gehouden met de efficiëntie van het productieproces.