Een nieuwsbericht uitgelicht

Tot in de details

11 maart 2016

WSi techniek verwerft opdracht integraal meerjaren E & W onderhoud van Gemeente Arnhem

Afgelopen maand heeft WSi techniek Beheer & Onderhoud BV van de gemeente Arnhem op basis van EMVI een prachtige opdracht verworven voor het prestatiegericht meerjarig installatietechnisch onderhoud aan een groot deel van haar vastgoed. Het totale vloeroppervlak van de te onderhouden gebouwen, waaronder het stadhuis, bedraagt ruim 95.000 m2. De overeenkomst heeft een looptijd van maximaal 6 jaar. Energie besparen met behoud van comfort is tevens een belangrijk kenmerk van deze raamovereenkomst.

In deze raamovereenkomst zijn zaken als monitoring, energiebesparing, duurzaamheid, social return, communicatie, reductie van storingen en klachten middels KPI’s vastgelegd.

WSi techniek is geen onbekende in de regio Arnhem. Het beheer en onderhoud van zowel bedrijven als onderwijsinstellingen wordt reeds door WSi techniek uitgevoerd. Met dit meerjarencontract voor maatschappelijk vastgoed breidt WSi techniek haar beheer en onderhoudsactiviteiten in de stedendriehoek en de gemeente Arnhem verder uit. Dit past geheel in de strategie om toegevoegde waarde te leveren middels meerjarig beheer & onderhoud van technische installaties bij haar klanten.

Mede door deze opdracht zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Wil je met ons verder bouwen aan jouw en onze toekomst, kijk dan bij onze openstaande vacatures: