Een nieuwsbericht uitgelicht

Tot in de details

04 juli 2016

WvD & WSi BV verandert van naam: BINX.

WvD & WSi BV verandert van naam: BINX. Hiermee komt de naam WvD & WSi BV te vervallen en zal een geheel nieuwe en frisse uitstraling worden doorgevoerd.

WAM&VanDuren en WSi techniek Projecten hebben enkele jaren geleden al besloten om samen te werken en een gezamenlijk bedrijf op te zetten die zich speciaal richt op geïntegreerde contracten waarbij we verantwoordelijk zijn voor zowel het ontwerp, de realisatie en het onderhoud. Gezien het succes van de afgelopen periode is het nu tijd voor de volgende stap; een nieuwe naam en eigentijdse uitstraling die past binnen de competenties en ambities van ons bedrijf: BINX

Waarom BINX?
Bouw en installatie zijn traditioneel gezien altijd losse schakels in een keten geweest. Onze visie is dat je alleen de beste prestaties kunt leveren als je échte integratie toepast in het traject van ontwerp, realisatie en onderhoud. Hierbij benaderen we het proces niet als keten, maar als koord, waarbij er geen schakels gebruikt worden, maar vezels die van begin tot eind in elkaar gevlochten zijn voor een sterk geheel. Zo draagt iedere partij voortdurend bij aan een krachtige prestatie over de hele afgesproken looptijd. Wanneer een schakel in een ketting breekt, is de ketting zijn volledige draagkracht kwijt. Wanneer een vezel in een koord breekt, vangen de overige vezels de krachten op. Dit is precies hoe BINX in UAV-GC projecten het verschil maakt. We zijn geen schakels die aan elkaar geklonken zijn, maar sterke, buigzame vezels die zorgvuldig in elkaar gevlochten zijn voor maximale draagkracht met behoud van flexibiliteit en creativiteit. BINX vormt zo een samenwerking met een selecte groep CO-ondernemers voor het leveren van materialen en het verwerken van producten.

Meer weten over BINX? Binx Smartility Corporate Story Def

In de loop van 2016 zal de naamswijziging worden doorgevoerd. Al onze collega’s, klanten en overige relaties zullen op gepaste BINX wijze worden geïnformeerd. Daarnaast zal dit ook in de loop van dit jaar bij onze projecten in de uitvoering zichtbaar worden.

Ons eerste project is inmiddels bekend met de naam BINX. Alle opvolgende projecten zullen worden uitgevoerd onder de naam BINX: Vakcollege Tilburg

De nieuwe huisstijl is mede mogelijk gemaakt door Frappant