Hans,
Monteur

"Het feit dat mijn studiekosten werden gedekt en ik vanaf dag één een salaris en een contract had, maakte de beslissing wel wat makkelijker voor mij."

Ik wilde meer leren, mezelf uitdagen

Tot december 2022 was ik 15 jaar magazijn chef. Wel ook bij een installatiebedrijf, dus ik kende de materialen al waarmee gewerkt wordt, een voordeeltje. Mijn verlangen naar meer uitdaging in mijn werk dreef me om een nieuwe richting in te slaan. Ik wilde meer leren, mezelf uitdagen en vooral met mijn handen bezig zijn.
Bij WSi kreeg ik de kans om mezelf om te scholen tot servicemonteur. Samen met hen heb ik een concreet plan opgesteld, waarin duidelijk stond welke stappen ik moest nemen en hoe mijn pad eruit zou zien. Dit gaf me zekerheid over wat ik kon verwachten, zowel qua tijd en inspanning, als financieel. Het feit dat mijn studiekosten werden gedekt en ik vanaf dag één een salaris en een contract had, maakte de beslissing wel wat makkelijker voor mij. Een beetje zekerheid vind ik toch ook wel fijn.

Ik kan het je echt aanraden

Vijf weken lang bracht ik elke vrijdag door bij Installatie Werk in Didam (ROI) om de basis van het monteursvak te leren. Het fijne van deze studiedagen was dat hier alleen maar zij-instromers waren, we begonnen dus allemaal op hetzelfde punt. Het was voor ons allemaal nieuw.
Verder heb ik vooral kennis opgedaan door mee te draaien op werkvloer. Leren door te doen, iets dat goed bij me past. Op het moment ben ik bezig met de inschrijving bij ROVC in Ede, daar ga ik meer leren over koudetechniek. Elke keer weer een stapje verder. Mocht je twijfelen, kan ik je echt aanraden het gesprek aan te gaan.

Ook werken bij WSi?
Mogen wij ook voor jou aan de slag?
Brunold staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Brunold Kloppenburg
- Teamleider S&O | Contractbeheerder


  Mogen wij ook voor jou aan de slag?
  Brunold staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Brunold Kloppenburg
  - Teamleider S&O | Contractbeheerder

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl