Tim,
Servicemonteur

"Het mooie van WSi is juist de persoonlijkheid van het bedrijf, ondanks dat het bedrijf best groot is."

Waarom WSi?

Voor ik bij WSi begon had ik het idee dat het bedrijf te groot voor mij zou zijn, ik wilde geen nummertje zijn. Het hield me dan in eerste instantie ook tegen om er te gaan werken. Gelukkig heb ik toch de overstap naar WSi gemaakt. Want het mooie van WSi is juist de persoonlijkheid van het bedrijf, ondanks dat het bedrijf best groot is. Dat doen ze goed. Ik ben hier dan ook echt geen nummertje, ik wordt gezien, we zijn een team met elkaar en dat voelt goed.
Ik krijg veel vrijheid in mijn werk, ik merk dat ik dat erg prettig vind. Ik mag materialen bijvoorbeeld zelf bestellen, dit hoeft niet via kantoor te lopen. Dit werkt niet alleen fijner en sneller, ik kan nu ook het materiaal bestellen dat ikzelf het meest fijn vind werken.

Bij mijn vorige werkgever werd er nog niet digitaal gewerkt, hier doen we dat wel. Dat heeft echt wel voordelen en werkt voor mij veel fijner. Ik kan nu altijd heel eenvoudig zien wat er al gedaan is op locatie. Je kan zaken makkelijk terughalen.

Die storingsdienst valt me reuze mee

De werktijden zijn eigenlijk wel prettig. Vaak hoef je pas om 8.00 uur op locatie te zijn, al begin ik zelf graag wat eerder. We hebben met het team ook storingsdiensten. Dat is maar een keer per 10 weken. De ene keer kan je het vanuit huis oplossen een andere keer moet je naar locatie. Doordat we bij WSi veel grote klanten hebben zoals scholen en gemeentes die in de weekenden niet actief zijn, valt mij de storingsdienst reuze mee.

Ook werken bij WSi?
Mogen wij ook voor jou aan de slag?
Tim staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Tim Hulshof
- Medewerker WSi


  Mogen wij ook voor jou aan de slag?
  Tim staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Tim Hulshof
  - Medewerker WSi

  © 2023 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl