Onderhoudswerk hogeschool van Arnhem en Nijmegen

projectinformatie

OPDRACHTGEVER
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

CONTRACTVORM
Onderhoudswerkzaamheden

VERWERVINGSWIJZE
Voorselectie en inschrijving

START PROJECT
april 2021

OPLEVERING
na maximaal 8 jaar

Een project waar we positieve energie van krijgen! Dat is ons onderhoudswerk voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Al enkele jaren voeren we kleine en grote klussen uit op de diverse locaties van deze opdrachtgever. In het derde kwartaal van 2020 kwam de aanbesteding voor het preventief, planmatig en correctief onderhoud voor de HAN op de markt. Na een lange en intensieve voorselectie en een uiteindelijke inschrijving haalden we deze opdracht binnen.

Voor de HAN verzorgen we het onderhoud van de technische installaties, met als doel deze installaties zonder noemenswaardige uitval in functie te houden, de technische levensduur te borgen of zelfs te verlengen. Zo wordt het binnenklimaat in stand gehouden, wat zorgt voor een prettig leef- en werkklimaat waarin studenten en docenten maximaal kunnen presteren. Bijzonder aan deze opdracht is de veelzijdigheid aan toegepaste installatieconcepten. Hier komen interessante en technisch uitdagende verknopingen bij kijken.

Om een opdracht als deze te kunnen realiseren maken we naast onze eigen kennis en kunde ook gebruik van de kwaliteiten van een aantal gewaardeerde partners. Het binnenhalen van deze opdracht, en vervolgens het uitvoeren van de technisch uitdagende onderhoudswerkzaamheden, geeft ons veel voldoening!

Meer weten over dit project?
Wim staat je graag te woord!

service@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Wim Stronks
- Coordinator Strategisch Onderhoud


  Meer weten over dit project?
  Wim staat je graag te woord!

  service@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Wim Stronks
  - Coordinator Strategisch Onderhoud

  © 2021 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl