Nieuwbouw IKC Het Simmelink Eibergen

projectinformatie

CONTRACTVORM
Bouwteamovereenkomst

OPPERVLAKTE BVO
1700

START PROJECT
Mei 2022

OPLEVERING
Mei 2023

Nieuwbouw IKC Het Simmelink

Het nieuwe IKC wordt een inspirerende omgeving voor leerlingen, medewerkers en omwonenden; een plek waar initiatieven ontstaan en waar samen gespeeld, geleerd en gesport zal worden.
‘Het Simmelink 2.0’ wordt onderdeel van een energieneutraal IKC met daarin nog een buitenschoolse opvang, kinderopvang en een prachtige gymzaal van ruim 250 m2. Daarnaast krijgt het IKC avontuurlijke speelpleinen met onder meer groene zones, moestuintjes, zandbakken en sport- en spelactiviteiten. Het gebouw als geheel krijgt een zeer open en uitnodigende uitstraling.

Update februari 2023
Wij zijn volop gestart met de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties bij project IKC Simmelink Eibergen!
De afbouw is begonnen; zo zijn wij op de 1e verdieping al ver met de aanleg van de installaties en gaan binnenkort de wanden sluiten en wordt er met de afwerking gestart.
Op de begane grond is inmiddels ook een start gemaakt met luchtkanalen en kabelgoten. De uitdaging is hier een zeer korte afbouwplanning omdat wij in april al starten met de in bedrijfstellingen en aansluitend in mei de oplevering.
Door integrale planningssessies te houden met Marku Bouw koersen wij momenteel op planning.

 

Meer weten over dit project?
Roy staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Roy Krabbenborg
- Projectleider


  Meer weten over dit project?
  Roy staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Roy Krabbenborg
  - Projectleider

  © 2022 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl