Mombarg beton

projectinformatie

OPDRACHTGEVER
Mombarg Beton

CONTRACTVORM
Gunning

OPPERVLAKTE BVO
1014 m2

START PROJECT
februari 2024

OPLEVERING
augustus 2024

Mombarg beton – Ulft

WSi is verantwoordelijk voor de E en W installaties tijdens de realisatie van het nieuwe onderkomen voor het kantoorpersoneel van Mombarg Beton.

Zoals hierboven vermeldt installeert WSi zowel de elektrotechnische- als de werktuigkundige installaties. Het pand bestaat in zijn geheel uit prefab betonelementen uit eigen productiehal. Mede hierdoor is er grote aandacht voor een strakke betonafwerking. Wat dit project bijzonder maakt is dat de installaties op de begane grond in het zicht blijven, hier komt verder geen verlaagd plafond. Wat het nog meer bijzonder maakt is dat het pand gasloos wordt uitgevoerd. Er word verwarmd middels vloerverwarming en er kan gekoeld worden door VRF-units, aangedreven door totaal drie R32 warmtepompen. Totaal wordt het pand voorzien van 103 zonnepanelen om in de energiebehoefte te kunnen voorzien.

We wensen het personeel van Mombarg Beton alvast veel werkplezier in dit prachtige nieuwe kantoorgebouwMeer weten over dit project?
Roy staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Roy Krabbenborg
- Projectleider


  Meer weten over dit project?
  Roy staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Roy Krabbenborg
  - Projectleider

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl