Nieuw- en verbouw Kandinsky College Nijmegen

projectinformatie

OPDRACHTGEVER
@voCampus

CONTRACTVORM
UAV

OPPERVLAKTE BVO
10750

START PROJECT
Augustus 2022

OPLEVERING
Augustus 2023

Kandinsky College verduurzaamd en heringedeeld

In opdracht van @voCampus is in 2023 het bestaande Kandinsky College in Nijmegen verduurzaamd en, voornamelijk op de begane grond, heringedeeld. Op het complex staan twee gebouwen, te weten het schoolgebouw (ca. 8853 m2) en het sportgebouw (ca 1919m2). Tegen het schoolgebouw is een nieuw onderwijsgebouw van 763m2 gebouwd, bestaande uit twee verdiepingen. Dit  om te voldoen aan de stijgende vraag naar extra ruimte.
Tijdens de realisatie van dit project bleven de school en sporthal in gebruik. Voor ons soms een mooie uitdaging om goed om te gaan met deze going concern situatie. Het dagelijkse proces van de opdrachtgever wilden we immers niet verstoren. Om deze reden werd het werk ook gefaseerd uitgevoerd.

Het Kandinsky College staat voor eigentijds en hoogwaardig onderwijs in een gezonde en veilige leeromgeving. Mooi dat we hier als WSi hier aan bij hebben mogen dragen door de realisatie van dit project.

 Meer weten over dit project?
Roy staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Roy Krabbenborg
- Projectleider


  Meer weten over dit project?
  Roy staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Roy Krabbenborg
  - Projectleider

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl