Nieuwbouw Centralisatie Aquon Houten

projectinformatie

OPDRACHTGEVER
Aquon

CONTRACTVORM
UAV

OPPERVLAKTE BVO
7000m2

START PROJECT
08-05-2023

OPLEVERING
29-07-2024

In Houten wordt momenteel gewerkt aan een nieuw, hoogwaardig, en duurzaam laboratoriumgebouw voor AQUON. Een duurzaam ontwerp waarbij de medewerkers letterlijk in hun werkveld zitten te werken, met het waterlandschap op het dak en in de patio’s. Een efficiënt ingericht en toekomstbestendig gebouw, waarbij de toepassing van duurzame en circulaire materialen de boventoon voeren. Het project bestaat uit een hoogwaardig labotoriumgebouw, kantoorruimtes en een imposante ontmoetingsruimte met een totale oppervlakte van ruim 7000m². Het belooft, mede dankzij het ontwerpteam van Vakwerk architecten en Pieters Bouwtechniek, een schitterend gebouw te worden.

We zijn trots dat wij dit toekomstbestendige nieuwbouwpand mogen voorzien van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Op de begane grond bevinden zich de labotoriumruimtes. Op de eerste verdieping zitten in de middenkern de vergaderruimtes en kantine. De technische ruimtes komen in de 2 dakopbouwen van het pand. De gehele installaties zijn voorbereid op de toekomst. Hierdoor is het voor Aquon vrij eenvoudig om ruimtes in de toekomst aan te passen naar de nieuwste wensen.

Doordat het pand zo voorbereid is op de toekomst, zijn installaties groter gedimensioneerd dan gebruikelijk. Dit is vooral goed te zien bij de luchtkanalen de vele techniek die in het plafond zit. Om aan de klimaateisen te voldoen is de regeltechniek in dit project extra uitgebreid.

Meer weten over dit project?
Frank staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Frank Boom
- Bedrijfsleider


  Meer weten over dit project?
  Frank staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Frank Boom
  - Bedrijfsleider

  © 2023 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl