Nieuwbouw Het Streek Lyceum in Ede

projectinformatie

OPDRACHTGEVER
Het Streek Ede

START PROJECT
Januari 2023

OPLEVERING
Juni 2024

Nieuwbouw Het Streek Lyceum in Ede

Met de nieuwbouw van Het Streek Lyceum krijgen ruim 1.500 leerlingen een nieuw gebouw dat toekomstbestendig is en flexibel kan inspelen op de ontwikkelingen in het onderwijs.

Het nieuwe gebouw wordt meer dan een mooie en functionele school, het wordt ook een uitgesproken duurzaam gebouw. Door de compacte vorm en de slim geoptimaliseerde gevel, die opwarming minimaliseert, vraagt het gasloze gebouw heel weinig energie. Er wordt alleen gebruikt gemaakt van materialen met een lage milieu-impact, zoals hout en ‘droog gestapelde’ bakstenen. Ook worden in de nieuwbouw en bij de inrichting van het omliggende landschap materialen gebruikt die afkomstig zijn van het oude gesloopte schoolgebouw. Het gebouw is klimaatadaptief en ecologisch ondersteunend, met onder meer een groene buitenruimte voor wateropslag en nieuw geplant groen in de patio. Als gezonde Frisse School met veel daglicht, CO2 gestuurde ventilatie en uitzicht op groen, draag het gebouw bij aan de gezondheid van de leerlingen en medewerkers.

De nieuwbouw van Het Streek Lyceum komt op hetzelfde terrein en verrijst grotendeels naast het huidige gebouw. De continuïteit van het onderwijs kan hiermee zo gewoon mogelijk doorgaan.

Kortom, een prachtige uitdaging om als totaal installateur aan mee te mogen werken.Meer weten over dit project?
Jeroen staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Jeroen Fukkink
- Projectleider


  Meer weten over dit project?
  Jeroen staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Jeroen Fukkink
  - Projectleider

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl