Onderhoud technische installaties HAN Arnhem & Nijmegen

projectinformatie

OPDRACHTGEVER
HAN Nijmegen Arnhem

Een project waar we positieve energie van krijgen! Dat is ons onderhoudswerk voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Al enkele jaren voeren we kleine en grote klussen uit op de diverse locaties van deze opdrachtgever. 

Voor de HAN verzorgen we het onderhoud van de technische installaties, met als doel deze installaties zonder noemenswaardige uitval in functie te houden, de technische levensduur te borgen of zelfs te verlengen. Zo wordt het binnenklimaat in stand gehouden, wat zorgt voor een prettig leef- en werkklimaat waarin studenten en docenten maximaal kunnen presteren. Bijzonder aan deze opdracht is de veelzijdigheid aan toegepaste installatieconcepten. Hier komen interessante en technisch uitdagende verknopingen bij kijken.

Om een opdracht als deze te kunnen realiseren maken we naast onze eigen kennis en kunde ook gebruik van de kwaliteiten van een aantal gewaardeerde partners. Het binnenhalen van deze opdracht, en vervolgens het uitvoeren van de technisch uitdagende onderhoudswerkzaamheden, geeft ons veel voldoening!Meer weten over dit project?
Brunold staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Brunold Kloppenburg
- Teamleider S&O | Contractbeheerder


  Meer weten over dit project?
  Brunold staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Brunold Kloppenburg
  - Teamleider S&O | Contractbeheerder

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl