Onderhoud technische installaties Saxion Enschede

projectinformatie

OPDRACHTGEVER
Saxion Enschede

VERWERVINGSWIJZE
Europese aanbesteding

OPPERVLAKTE BVO
80.000

START PROJECT
maart 2023

OPLEVERING
voor de duur van maximaal 15 jaar

Vanaf maart 2023 zie je onze herkenbare busjes vaker in Twente. WSi techniek voert sindsdien namelijk het onderhoud uit aan de technische installaties voor de locaties van Hogeschool Saxion in Enschede. Dit met maar liefst een totaal oppervlak van ruim 80.000 m2 BVO en ruim 1.000 assets.

 

Aan deze opdracht is een Europese aanbesteding voorafgegaan met voorselectie. De duur van de opdracht is maximaal 15 jaar. Periodiek wordt onze dienstverlening naast de lat van de Service Level Agreement (SLA) gelegd en middels Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) beoordeeld. Dit vormt de basis voor de voortzetting van de samenwerking.

Onderdeel van de opdracht is de verduurzaming van het vastgoed middels een duurzaam meer jaren onderhoudsplanning (DMJOP). Het uitvoeren van optimalisaties met als doel het energieverbruik van de gebouwen te verlagen hoort daar ook bij. Ook het toepassen van circulariteit tijdens de uitvoering van onderhoud wordt vol op ingezet waarbij wij o.a. gebruik maken van het 10R circulariteitsmodel.

Deze opdracht is een voortzetting van de samenwerking tussen Saxion en WSi techniek. Dit door de realisatie en de daar op volgend preventief en correctief onderhoud van de technische installaties t.b.v. locatie Apeldoorn.

Wij zijn als team supertrots op deze mooie opdracht waarin partnerschap en de daarbij behorende verantwoordelijkheid een grote rol speelt.

 Meer weten over dit project?
Brunold staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Brunold Kloppenburg
- Teamleider S&O | Contractbeheerder


  Meer weten over dit project?
  Brunold staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Brunold Kloppenburg
  - Teamleider S&O | Contractbeheerder

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl