SKC De Leemhof

projectinformatie

OPDRACHTGEVER
Gemeente Lingewaard

CONTRACTVORM
Aangenomen werk E en W installaties

OPPERVLAKTE BVO
1250m2

START PROJECT
juni 2023

OPLEVERING
februari 2024

SKC De Leemhof – Gendt

Na de succesvolle oplevering van het project in februari 2024, is SKC De Leemhof getransformeerd tot een veelzijdige, energieneutrale en toegankelijke ontmoetingsplek voor diverse maatschappelijke activiteiten.

Het SKC, welke gelegen is in Gendt, heeft een grondige renovatie en uitbreiding ondergaan. Met een toevoeging van ongeveer 300 vierkante meter is er nu meer ruimte beschikbaar in het gebouw. De Bibliotheek Gendt, ruilwinkel Goed Spul (Stichting Welzijn Lingewaard) en de Historische Kring Gente hebben ook hun intrek genomen in het pand. De renovatiewerkzaamheden concentreerden zich voornamelijk op de verduurzaming van circa 950 m2, terwijl het nieuwbouwgedeelte een oppervlakte van ongeveer 300 m2 heeft. WSi heeft de volledige E/W-installatie, inclusief een warmtepomp voor verwarming en koeling, verzorgd voor dit project. Het hoofddoel van de verbouwing en uitbreiding was om het gebouw een uitnodigender karakter te geven, en dat doel is bereikt! Bezoekers hoeven niet langer te zoeken naar de ingang aan de Dorpstraat; de gloednieuwe entree valt direct op na de verbouwing.

We wensen alle inwoners van Gendt veel plezier op deze prachtige locatie.Meer weten over dit project?
Roy staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Roy Krabbenborg
- Projectleider


  Meer weten over dit project?
  Roy staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Roy Krabbenborg
  - Projectleider

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl