Uitbreiding Ducona Holland B.V.

Tot in de details

Uitbreiding Ducona Holland B.V.

In opdracht vanDucona Holland B.V.realiseert WSi techniek de W-installaties voor de uitbreiding van een productiehal en het kantoor van Ducona in Aalten.

De uitbreiding van de productie omvat een productiehal van 2.460 m2 met daaraan gekoppeld een verkeerszone tussen de ‘bestaande’ en de ‘nieuwe’ productiehal. Tevens wordt er een tweede compressor ruimte gerealiseerd. De productiehal wordt voorzien van nieuwe hemelwaterafvoeren (volvulsysteem) vuilwater riolering, ventilatie en een waterinstallatie. De klimatisering van de productieruimte gebeurd door adiabatische koeling (natuurlijk koelsysteem op basis van directe verdamping).

Gelijktijdig wordt het bestaande kantoor uitgebreid. De bestaande installaties worden verwijderd. Een nieuw klimaatsysteem met WTW wordt aangebracht waardoor er straks op basis van CO2-gehalte geventileerd gaat worden. De complete verwarmingsinstallatie wordt voorbereid op het toepassen van 'lage temperatuur verwarming’ door middel van vloerverwarming, zodat in de toekomst,  bij vervanging van de bestaande CV-installatie, er overgegaan kan worden op een duurzamere variant.

Projectinformatie

OPDRACHTGEVER

Ducona Holland B.V.

CONTRACTVORM

n.v.t.

VERWERVINGSWIJZE

Gunning

OPPERVLAKTE BVO

2.460 m²

JAAR VAN UITVOERING

2018

BIJZONDERHEDEN

Terug naar overzicht