Verbouw Post Centrum te Nijmegen

Tot in de details

VRGZ Post Centrum te Nijmegen

In opdracht van de VRGZ (Veiligheidsregio Gelderland-Zuid) heeft WSi techniek in samenwerking met met Marku Bouw B.V.  het kantoorgebouw van de brandweer Post Centrum gemoderniseerd.

De eerste werkzaamheden behelsden alleen het verbouwen van de slaapkamers op de tweede verdieping tot een kantoortuin en het realiseren van een woonkamer/keuken met slaapkamers op de eerste verdieping en een vergaderruimte. Gaandeweg het project zijn er meer aanvullende verbouwingen cq. wensen bijgekomen wat uiteindelijk resulteerde in een complete verbouwing van het Post Centrum. Ook op de eerste verdieping en begane grond zijn hierdoor een aantal kantoren gerealiseerd. In de kantoortuin, welke zich op de eerste verdieping boven de ambulance stalling bevind, is in de bestaande vloer vloerverwarming aangebracht. Tevens is de receptiebalie compleet vervangen en ook hier is ter plaatste van de receptioniste vloerverwarming aangebracht.

De tweede verdieping, waar zich in de bestaande situaties de slaapkamers bevonden, is omgebouwd naar een grote kantoortuin. Hier is de traditionele ventilatie vervangen door luchtslangen aangezien we hier rechtstreeks tegen het betonnen dak aan zaten.
Verder is er op de tweede verdieping voor de inpandige sportzaal en fitnessruimte een extra kleedruimte gecreëerd met de daarbij behorende douches en overige sanitaire voorzieningen.

Behalve de hierboven genoemde ventilatie,- en vloerverwarmingswerkzaamheden zijn onder meer aan de  data netwerken, alle sanitair vervangen, nieuwe elektrotechnische installatie, airco-installatie en diverse werktuigbouwkundige werkzaamheden uitgevoerd.

Verder heeft WSi techniek alle bestaande (traditionele) verlichting vervangen door energiezuinige LED verlichting.

Projectinformatie

OPDRACHTGEVER

Veiligheidsregio Gelderland-Zuid

CONTRACTVORM

UAV

VERWERVINGSWIJZE

Openbare aanbesteding

OPPERVLAKTE BVO

950 m²

JAAR VAN UITVOERING

mei 2017 - juni 2018 (meerdere opleveringen)

BIJZONDERHEDEN

Going concern

Terug naar overzicht