Medewerkers aan het woord
“Het regelen en aansturen van projecten vind ik echt leuk om te doen. Met dit werk word je telkens weer uitgedaagd om oplossingen te bedenken en uit te voeren. Dat maakt het werk interessant! Zelf ben ik als leerling bij WSi begonnen, nu ben ik onder andere bezig met het aansturen van de nieuwe lichting aanstormende talenten. "

"Iedereen is hier gelijk. Wel heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden en kun je altijd rekenen op feedback van een collega. "

“Ik ben trots op het feit dat ik bij een mooi familie bedrijf werk waar de samenwerking met collega's nog altijd goed is. Wanneer de samenwerking tussen de verschillende partijen zo loopt dat je mooie en goede dingen ziet ontstaan, heb ik extra plezier in mijn werk. "

"Ik vind het heerlijk om telkens weer uitdaging te hebben in mijn werk. Enerzijds om op schema te blijven, anderzijds om met elkaar er wat moois van te maken. Het meest trots ben ik op het team waar ik mee op de bouwplaats werk, deze bestaat al een aantal jaren. Hierdoor weten we heel goed wat we aan elkaar hebben en wie wat regelt en goed kan. Dat is heel fijn werken."

We investeren graag in onze mensen

Bij WSi zijn we gek op uitdaging. We blijven onszelf ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Stilstand is achteruitgang; je zal bij WSi altijd gestimuleerd worden om je verder te ontwikkelen en nóg beter te worden in dat wat je doet. Daarom investeren we graag in onze mensen. Niet omdat het moet, maar omdat jij dat wilt! ‘Al is het een cursus kantklossen’, zeggen we wel eens voor de grap. Want jezelf ontwikkelen, daar word je áltijd beter van.

Kom je werken bij WSi?
Petra & Sanne staat je graag te woord!

hrm@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Petra & Sanne
- HR Manager & HR medewerker


  Kom je werken bij WSi?
  Petra & Sanne staat je graag te woord!

  hrm@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Petra & Sanne
  - HR Manager & HR medewerker

  © 2021 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl