Onze kernwaarden

Kernwaarden verzin je niet, die voel je door het hele bedrijf en geven aan waar WSi als werkgever voor staat. Voor ons was het dan ook vanzelfsprekend dat we deze met het hele team bepaald hebben.

Verbinding is teamwork. Bij WSi zijn we echt op elkaar ingespeeld en gek genoeg gaat dat bijna vanzelf. We verzamelden specialisten die niet alleen aanpakken, maar ook communiceren. En dat komt de teamspirit altijd ten goede. We zijn er voor onze collega's. We helpen elkaar graag verder, met zowel aandacht voor de klus als tijd voor een praatje. Want er is meer dan werk.

Samen

Als je je werkdagen en taken strak afgebakend wil hebben, dan pas je misschien wel niet bij WSi. Want we geven je veel ruimte. Ruimte om eigen keuzes te maken. Dingen anders te doen, kijken of het niet slimmer kan.

Vrijheid

Daar waar het slimmer en zuiniger kan, gaan we ervoor. We staan met ons team elk dag aan om het beste resultaat te behalen; zowel voor de klant als voor ons eigen werkplezier.

Resultaat

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo. Daarom staan we voortdurend aan voor innovatie. We zijn gek op uitdaging en blijven onszelf ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Ontwikkeling

Mensen die plezier hebben in hun werk en trots zijn op wat ze doen: je voelt het meteen. Ze stralen positieve energie uit die aanstekelijk werkt. Wanneer je dat voelt op de bouwplaats, is de kans groot dat er vakmensen van WSi aan het werk zijn.

Trots

Jouw toekomst
bij WSi TechniekPersoonlijk ontwikkelingsplan

We dagen je graag uit je zelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Niet alleen voor nu, maar ook voor jouw toekomst. Wanneer je echt aan jezelf wilt werken omtrent je eigen ontwikkeling, stellen we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op.

Opleiding, training of cursus

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied blijven we onszelf ontwikkelen. Je zal bij WSi altijd gestimuleerd worden om je verder te ontwikkelen en nóg beter te worden in dat wat je doet.

Doen wat je leuk vindt!

Plezier hebben in dat wat je doet vinden we erg belangrijk bij WSi. Wij streven ernaar dat jij met plezier aan het werk bent en blijft. Dit doen we door met regelmaat met het team in gesprek te gaan om te kijken waar we aan kunnen werken. Niet voor niets organiseerden we een WSi Werkplezier Festival.

Werken bij WSi betekent

We investeren graag in onze mensen

Bij WSi zijn we gek op uitdaging. We blijven onszelf ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Je zal bij WSi altijd gestimuleerd worden om je verder te ontwikkelen en nóg beter te worden in dat wat je doet. Daarom investeren we graag in onze mensen. Niet omdat het moet, maar omdat jij dat wilt.
We vinden het namelijk erg belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Thema’s als werkgeluk zijn ons dan ook niet onbekend. Sterker nog, we hebben zelfs ons eigen WSi Werkplezier Festival om samen te kijken hoe we jouw werk zo leuk en interessant mogelijk kunnen maken. ‘Want jezelf ontwikkelen, daar word je áltijd beter van.

Bekijk de video
Kom je werken bij WSi?
Petra & Sanne staan je graag te woord!

hrm@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Petra & Sanne
- HR Manager & HR Adviseur


  Kom je werken bij WSi?
  Petra & Sanne staan je graag te woord!

  hrm@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Petra & Sanne
  - HR Manager & HR Adviseur

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl