Medewerkers aan het woord
“Iedereen is hier gelijk. Wel heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden en kun je altijd rekenen op feedback van een collega"

"De “normale” gezonde werksfeer. Iedereen laat elkaar in zijn waarde en in die hoedanigheid komen we samen tot een beter resultaat."

“Zelf ben ik als leerling bij WSi begonnen, nu ben ik onder andere bezig met het aansturen van de nieuwe lichting aanstormende talenten."

"De vrijheid. Je voelt je geen nummer & betrokkenheid met collega's"

“De platte structuur en de behoorlijke vrijheid in je job."

"Laagdrempeligheid en de grote mate van zelf beslissen."

Uitdaging, afwisseling en resultaat

Wij WSi’ers worden enorm enthousiast van bijzondere, niet-alledaagse projecten. Niet voor niets zijn we allemaal autonome persoonlijkheden, misschien zelfs een tikje eigenwijs. We bepalen graag zelf hoe we ons werk invullen en hoe we een project invullen. Goede ideeën? Die zijn er om uitgewerkt te worden!

We voelen ons verantwoordelijk voor ons eigen werk en voor het welzijn van collega’s. We zorgen dan ook niet alleen voor het beste resultaat voor de klant, maar vinden het minstens zo belangrijk om ervoor te zorgen dat onze collega’s hun werk optimaal kunnen doen. Een gesmeerde samenwerking, noemen we dat.

Ons werk is 9 van de 10 keer een uitdaging; maar voor een kleinere klus tussendoor draaien wij onze hand ook niet om. Die afwisseling in zowel projectgrootte als locatie maakt ons werk juist zo leuk.

Kom je werken bij WSi?
Petra & Sanne staat je graag te woord!

hrm@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Petra & Sanne
- HR Manager & HR medewerker


  Kom je werken bij WSi?
  Petra & Sanne staat je graag te woord!

  hrm@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Petra & Sanne
  - HR Manager & HR medewerker

  © 2021 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl