STARK Hoogeveen

projectinformatie

OPDRACHTGEVER
Kleissen Bouwmanagement en Advies

CONTRACTVORM
Bouwteam UAV

OPPERVLAKTE BVO
6000m2

START PROJECT
mei 2023

OPLEVERING
juli 2024

STARK – Hoogeveen

Het project betreft een nieuwbouw van Stark, leerwerkbedrijf. Stark verbindt als modern ontwikkelbedrijf talenten aan (personeel)vraagstukken in de regio. Alles wat zij doen, doen ze met lef en aandacht voor de medewerker en opdrachtgever. Zij gaan voor ontwikkeling, samen kijken naar hoe het nog mooier en beter kan. Een project dat super goed past bij de cultuur van WSi. Want ook wij gaan met ons team altijd voor het beste resultaat.

Wat dit project bijzonder maakt is dat in de productie units alle installaties in het zicht zijn. Deze installaties moeten integraal met elkaar worden ontworpen. In totaal zijn er acht productie units met een duurzaam en optimaal klimaat comfort. Elk productie unit heeft een eigen entree en stijgpunt en is door middel van een entresol verdeeld over twee lagen. De rol van WSi in dit project is het uitvoeren van de installatie technische werkzaamheden en een bijdrage in het bouwteam leveren.

We wensen de werknemers van Stark alvast veel plezier in hun nieuwe, toekomstbestendige en energieneutrale huisvestiging.Meer weten over dit project?
Roy staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Roy Krabbenborg
- Projectleider


  Meer weten over dit project?
  Roy staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Roy Krabbenborg
  - Projectleider

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl