Innovatie, duurzaamheid en kwaliteit

Om ons werk goed te doen zijn waarden als innovatie, duurzaamheid en kwaliteit onmisbaar. Dat uit zich in het feit dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en productinnovaties in de markt. Dankzij regelmatige scholing zijn we in staat om de nieuwste technieken toe te passen. Die kennis zetten we uiteraard in voor onze klanten. Daarbij werken we graag samen met ketenpartners die net als wij efficiënt naar het beste resultaat toewerken..

We zijn in staat om de meest duurzame installaties van dit moment te installeren en gaan daarbij altijd voor de maximale installatie-kwaliteit. Op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid, energiegebruik, onderhoudsvraag en storingsgevoeligheid streven we naar perfectie.

Kom werken bij WSi

 

 

35

JAAR ERVARING

Samen staan we sterk. Onze ervaren collega’s geven hun kennis en kunde door aan jong talent; maar ‘oud’ leert bij ons ook van ‘jong’!

123

PROJECTEN

Wij werken voor opdrachtgevers in de utiliteit, industrie, zorg en het onderwijs en kiezen daarbij graag de bijzondere, uitdagende projecten uit.

2

VESTIGINGEN

Met onze hoofdvestiging in Groenlo en een extra magazijn in Lichtenvoorde, zijn we een echt Achterhoeks bedrijf. Iets dat ook zeker terug te zien is in onze cultuur.

100

MEDEWERKERS

We begonnen als klein familiebedrijf en hebben inmiddels meer dan 100 medewerkers in dienst. Kom jij ook werken bij WSi?De WSi cultuurOpen en eerlijke communicatie

Feedback geven en deze ontvangen, dat staat centraal binnen WSi. We geloven in open en eerlijke communicatie, die meestal plaatsvindt via e-mail. Maar ook het bevorderen van werkplezier is van groot belang. Humor op de werkvloer speelt een grote rol in de bedrijfscultuur van WSi.

Werk maken van je ideeën

Werk maken van je ideeën; binnen WSi vinden wij het belangrijk om werk te maken van jouw ideeën. Aangedragen ideeën vanuit collega’s worden serieus genomen en wij staan hier altijd voor open. Om deze reden is in ons kantoorpand een presentatieruimte ingericht, welke symbool staat voor het presenteren van deze ideeën. In deze ruimte krijg jij de kans om je idee te presenteren aan collega’s en hierop open en eerlijke feedback te ontvangen.

Vrijdag patatdag

Vrijdag staat bekend als 'vrijdag patatdag', maar je kunt er ook voor kiezen om samen met collega's tijdens de lunch een wandeling te maken. Pauzes worden centraal gehouden om contact tussen afdelingen te bevorderen. Deze gewoontes weerspiegelen onze bedrijfscultuur waarin geen sprake is van hiërarchie; er zijn geen drempels om anderen aan te spreken, de één is niet beter dan de ander.

Werkplezier staat voorop

Bij WSi staat flexibel werken en werkplezier voorop. We streven ernaar dat onze collega's werk en privé goed kunnen combineren en we zijn flexibel in het faciliteren hiervan. Als blijk van waardering voor het harde werk, organiseert de personeelsvereniging meerdere keren per jaar activiteiten en borrels.

WSI door de jaren heenMeer weten over WSi techniek?
Bart staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Bart Wopereis
- Directeur


  Meer weten over WSi techniek?
  Bart staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Bart Wopereis
  - Directeur

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl