Innovatie, duurzaamheid en kwaliteit

Om ons werk goed te doen zijn waarden als innovatie, duurzaamheid en kwaliteit onmisbaar. Dat uit zich in het feit dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en productinnovaties in de markt. Dankzij regelmatige scholing zijn we in staat om de nieuwste technieken toe te passen. Die kennis zetten we uiteraard in voor onze klanten. Daarbij werken we graag samen met ketenpartners die net als wij efficiënt naar het beste resultaat toewerken..

We zijn in staat om de meest duurzame installaties van dit moment te installeren en gaan daarbij altijd voor de maximale installatie-kwaliteit. Op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid, energiegebruik, onderhoudsvraag en storingsgevoeligheid streven we naar perfectie.

Kom werken bij WSi

 

 

35

JAAR ERVARING

Samen staan we sterk. Onze ervaren collega’s geven hun kennis en kunde door aan jong talent; maar ‘oud’ leert bij ons ook van ‘jong’!

123

PROJECTEN

Wij werken voor opdrachtgevers in de utiliteit, industrie, zorg en het onderwijs en kiezen daarbij graag de bijzondere, uitdagende projecten uit.

2

VESTIGINGEN

Met onze hoofdvestiging in Groenlo en een extra magazijn in Lichtenvoorde, zijn we een echt Achterhoeks bedrijf. Iets dat ook zeker terug te zien is in onze cultuur.

100

MEDEWERKERS

We begonnen als klein familiebedrijf en hebben inmiddels meer dan 100 medewerkers in dienst. Kom jij ook werken bij WSi?

WSI door de jaren heenMeer weten over WSi techniek?
Bart staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Bart Wopereis
- Directeur


  Meer weten over WSi techniek?
  Bart staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Bart Wopereis
  - Directeur

  © 2023 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl