Nieuwbouw CUBE – UT Twente Enschede

projectinformatie

OPDRACHTGEVER
Universiteit Enschede

CONTRACTVORM
UAV

OPPERVLAKTE BVO
4750m2

START PROJECT
augustus 2023

OPLEVERING
november 2024

Voor de faculteit Engineering Technnology (ET) van Universiteit Twente wordt er een nieuwe multifunctionele werkplek gerealiseerd genaamd CUBE. Samen met bouwkundig aannemer WAM & van Duren mogen wij als totaalinstallateur deze nieuwe huisvesting, die bestaat uit werkplaatsen, kantoren en flexibele practica ruimtes, realiseren. Een gebouw dat straks zichtbaar maakt wat de faculteit ET doet. Een gebouw dat specifiek gemaakt is voor de gebruikers. Maar ook een gebouw dat functioneel, toekomstbestendig en flexibel is. Het gebouw ademt straks Engineering Technology. We zijn dan ook trots op het feit dat wij in dit project verantwoordelijk zijn voor de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige werkzaamheden. Een mooie uitdaging voor een interessante opdrachtgever!

Het mooie van dit project is dat de gehele installatie in het zicht blijft. Dus geen verlaagde plafonds waar ons werk achter verstopt zit, maar maximale vrije hoogte. Niet alleen praktisch maar wat ons betreft ook mooi om te zien. Alle technische ruimtes worden boven elkaar geplaatst, het gebouw wordt volledig gesprinklerd.

Beeldrecht impressies Civic ArchitectsMeer weten over dit project?
Roy staat je graag te woord!

info@wsi-techniek.nl
0544 - 375 989

Roy Krabbenborg
- Projectleider


  Meer weten over dit project?
  Roy staat je graag te woord!

  info@wsi-techniek.nl
  0544 - 375 989

  Roy Krabbenborg
  - Projectleider

  © 2024 WSi Techniek   |   privacyverklaring   |   algemene voorwaarden   |   klachten   |   Website ontwerp & realisatie: burowild.nl